AnmeldelserHvis du har lyst til at dele din oplevelse med andre så send os en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så lægger vi den herind så andre kan læse om dine oplevelser


Received M Mid 1410627733111 88854ee3e2899c5c15 0

 

Dato: 14 marts 
Af: Gitte Terkelsen, Århus N
vi vil gerne sige tusind mange tak for besøget af Theresa  som er en ganske fantastisk sælger! tålmodig, stemningsfuld og formår at få alle op i gear, samt få budskabet frem til alle, hvilket kan være en test i sig selv med en stor flok tøser/damer. :o) Kan klart anbefales til en hyggelig tøseaften eller inden byturen! Super dejlig og frisk sælger :-) rigtig godt udrustet til jobbet og div spørgsmål :-) 
Kan klart anbefales :-) 

Dato: 27 juni  
Af: Lone 
Vi havde Randi ude i lørdags. Det var en rigtig hyggelig aften og kan godt anbefales. Synes dog godt at beløbsgrænsen for en værtindegave kunne være lidt lavere. 3000 er meget når man kun er en gruppe på 6 piger. Synes at vores værtinde fortjener en værtindegave. 

Dato: 14 juni
Af: Sarah Hald 
Sønderborg
Vi var 6 personer til dildo-party forrige weekend, og vi var alle sammen enige om, at Layla, som var vores værtinde, var rigtig sød, dygtig, tilpas sælger, tilpas realist og ikke mindst humoristisk og nem at snakke med. Hende vil vi til enhver tid benytte os af igen. Der var ingen krav til køb af varer (det gjorde vi dog i stor stil alligevel) og Layla var rigtig god til at sige, hvad hun kunne anbefale, og hvad hun fandt mindre godt. Rigtig god aften med en dygtig sælger! :-) 

Dato: 28 maj
Af: Marie 
Vi havde en super aften med Leyla som fremviser. Hun forstod at være seriøs og sjov på samme tid, og fik alle til at føle sig tilpas. Leyla havde mange gode fif og ideer, hvilket gjorde hende troværdig (og fik os til at handle lidt ekstra) :-) 

Dato: 21 maj
Af: Trine 
Odense
Et dildoparty er genialt når man er samlet sammen med sine bedste veninder og det fik virkelig sat gang i vores aften! En rigtig dygtig sælger som både gjorde plads til sjov og spas samtidig med vi fik demonstreret legetøjet. Det kan klart anbefales som et ekstra pift til aftens underholdning!

Så vi siger tak til Diana som ville gæste os i lørdags! (19/01-13) 

Dato: 20 januar
Af: Sally Holm Sørensen 
Espergærde
Vi siger mange tak for et rigtig sjovt party til min venindes polterabend.. Jeres sælger, Katrine, var perfekt til selskabet.. Det var en kæmpe succes <3 

Dato: 09 september
Af: Kiki Andersen 
Vi havde i lørdags fornøjelsen af Jenni, der var ude og vise os en masse lækre sager fra sin kuffert :) Jenni er en fantastisk kvinde, hun er dygtig sælger og samtidig nede på jorden. Hun fik os alle sammen til at føle os godt tilpas, og var meget tålmodig ;)
Tusind tak for en sjov aften Jenni, og tak til Livet-er-godt for et bredt udvalg af sexlejetøj m.m.. Vi vælger helt sikkert Jer igen en anden gang! 
Knus fra de glade piger fra Holbæk 

Dato: 06 september
Af: Pernille Nielsen 
Holbæk
Hejsa og tusind tak fordi I kunne redde vores aften da et andet firma meldte afbud i sidste øjeblik
Vi havde en rigtig god aften, vi booker jer med det samme næste gang
Mange hilsner
Mette 

Dato: 30 august
Af: Mette 
Århus
Jeg havde i går den KÆMPE fornøjelse af at have Katrine på besøg. Vi var 6 tøser samlet til en hyggelig aften, og stemningen blev absolut ikke lavere af Katrines vidunderlige sind. FANTASTISK pige, og en knald dygtig sælger!!! Katrine - det er ikke sidste gang du skal mod Kalundborg ;-) 

Dato: 12 maj
Af: Louisa 
Kalundborg
Bedøm dildoparty
havde et super godt venneparty med jacob , han var super god og sjov :O) 
kan varmt anbefales ! 
mvh pia 

Dato: 12 maj
Af: pia 
østerbro
Vi havde en rigtig god sælger Stine på besøg, og hun var en rigtig god oplevelse. Der var noget for enhver smag og kan helt sikkert anbefales om du er single eller i forhold. :) 

Dato: 26 april
Af: Kathrine Sørensen 
Aalborg
Hej :)
- Jeg holdte et dildoparty for min søster på hendes polterabend. Det var bare super hyggeligt, og vores sælger Diana var helt fantastik.. God til at forklare og var med til at skabe den helt rigtige stemning sammen med gæster.. Alle havde en fantastisk aften, takket var livet er godt og specielt en stor tak til Diana..

- Så det kan klart anbefales!!! 

Dato: 22 april
Af: Nadia 
Dianalund
Vi var en flok hunkøn i alle aldre, som frdag var samlet til "plastik-party" hos mig, mit første. Vi havde været så heldig at få tildelt en mand som fremviser, og Jens som det viste sig at være, gjorde et fantastisk arbejde. Jeg er imponeret over hans store overbærenhed med al den verbale "fæces" vi i vores iver og opstemthed udsatte ham for. Derfor kan jeg varmt anbefale lige netop Jens fra Frederiksberg, hvis du og dine gæster vil have en sjov, begivenhedsrig og indbringende aften. Jeg vil i hvert fald ikke tøve med at bruge ham igen næste gang!
Tak for en skøn og livlig aften Jens:) 

Dato: 31 marts
Af: Pia Sommer 
Køge
Vi havde en fed tøseaften fredag den 3/2-12 med tobias. Var dog spændt på at det var en mand der skulle komme. Men han var bare rigtig godt. Og vil klart vælge ham en anden gang.. Og kan klart anbefale ham... Tak for en god aften Tobias... 

Dato: 09 februar
Af: Pia Jakobsen 
Bjerringbro
Vi havde en virkelig hyggelig aften i selskab med hinanden, sægler Kit og diverse dildo udstyr. Vi fik præsenteret alle tingene på en sjov og hyggelig måde - Vi følte hverken pres eller stress. 
Tak for en god aften! 

Dato: 23 januar
Af: Sabrina 
Aalborg
Fantastisk aften, vi var 7 piger samlet og vi var alle begejstret for Katrine :o)
Vi vil helt klart gøre det igen - sammen eller med andre veninder!
Snakken gik højt både under og resten af natten! 

Dato: 22 januar
Af: Lise 
Vi havde en kanon god aften i selskab med Eva, alle morede sig og var friske på både at røre, smage og føle på legetøj og cremer. 
Vi grinede RIGTIG meget, alt i alt en super god aften!! :D 
- Det skal helt sikkert prøves igen. 

Dato: 22 januar
Af: Lisa 
Glumsø
Vi var en masse piger, der også er kollegaer til dagligt, som havde besøg af super sjove, underholdende og livlige Mie til en tøseaften. Jeg vil hel vildt gerne anbefale Mie, hvis der var nogen der skulle holde en tøseaften med fut i og lummer sprogbrug. Det er den mest underholdende aften vi længe har haft.
Vi takker Mie mange gange. 

Dato: 21 januar
Af: Jeanette Nielsen 
Silkeborg
Virkelig godt og hyggeligt! Diana var super glad og god til at fange stemningen. En aften vi i min venindekreds sent vil glemme. Alle gode anbefalinger herfra! :) 

Dato: 10 december
Af: Sofie 
Østerbro
Bedøm dildoparty
Jeg og mine 14 veninder, havde den udsøgte fornøjelse at have Mie på besøg i går aftes. Og hvilken utrolig tålmodig Mie havde og hun formåede virkelige at svare på alle vores spørgsmål og sætte gang i stemningen. Det var en rigtig dejlig aften som vi sent vil glemme,.. det kan klart anbefales til andre!!

Skrevet d. 20.11.
Af: Mie Wang
Idestrup 

Dato: 20 november
Af: Mie Wang 
Super vellykket party. Vi var 10 piger, hvoraf under halvdelen havde været med til et party før. Alle synes det var sjovt og efter de første 5 min var alle dejligt afslappede, hvilket var fremviserens Evas fortjeneste. Vi hyggede os alle og glæder os til at prøve vores nye udstyr, samt dele erfaringer ;) 

Dato: 19 november
Af: Louise 
Jægerspris
Kaaaaaaaanon party! Vi var en flok kollegaer der var samlet til et dildoparty, og det var simpelthen så sjovt. Tak for en dejlif aften ! 

Dato: 09 november
Af: Simone 
Næstved
d. 28 havde vi besøg af den skønne Leah som præsenterede alle de spændende ting fra "livet er godt" på en sjov, men også lærerig måde. Fantastisk sælger.... vi grinede og havde det sååååå sjovt. 1000 tak Leah for en rigtig god måde at levere varen på. Knus fra anette 

Dato: 30 oktober
Af: anette jakobsen 
søbyvej Højslev
Har lige haft besøg af Anja til et surprice arrangement. Det var rigtig godt!! Kan klart anbefales! 

Dato: 29 oktober
Af: Birgitte 
Super super super! Alt andet kan ikke siges. Det var kanon lærerig, hyggeligt og underholdene at have Hege ude og fortælle og sælge til dildoparty. Dette bliver bestemt ikke vores sidste gang.
Hilsen Lemvig tøserne ;O) 

Dato: 18 oktober
Af: Maja 
Lemvig
Vi var 7 glade og velinformeret tøser efter Anja var her :) det var en rigtig hyggelig aften :D og vi sad bare der efter og planlagde næste gang :) 

Dato: 01 oktober 2011
Af: Henriette 
Fredericia
jeg og mine gæster syntes at det har været en fantastisk og vidunderlig aften. fik en masse af lære og nyttige informationer, alle gik her fra med et kæmpe smil på læberne.og vi snakker alle om hvornår vi skal holde det næste party..gælder mig utrolig meget til at invitere klup leg til at komme igen og selvfølgelig alle de herlige tøzer... 

Dato: 24 september
Af: karina bundgaard 
fjerritslev
Vi var 6 piger i sommerhus, og havde en fantastisk aften i selskab med Stine. Hun var sød og dygtig! Hvilket også bidrog til, at vi købte en masse lækre sager :) 

Dato: 10 september
Af: Laura 
Sommerhus i Hals
eth var super go... Vi var en broget forsamling i alderen 20-58 a både mænd og kvinder ...ALLE hyggede/morede sig..... 

Dato: 09 september
Af: Tina Jylland 
Slangerup
Som dildopartyjomfrue må jeg sige det er var en virkelig god aften for mit vedkommende. :o) Aldrig har jeg prøvet noget så sjovt, og sikke en utrolig tålmodig og meget skøn dame vi havde ude.. Jeg har været så positiv omkring det, og har kun forslået det til andre..

Det bestemt ikk sidste gang!

Mvh. Kamilla. 

Dato: 09 september
Af: Kamilla 
Slangerup
Glimrende party, Mie bredte god stemning og virkede professionel i fremvisningen af legetøjet. Vi endte alle sammen med at købe noget (: 

Dato: 18 august
Af: Mie 
Valby
20 smækre damer havde i lørdags fornøjelsen af at lege med dildoer i Mies selvskab. Det var fantastisk sjovt. Mie gav sig god tid til os og blev ikke irriteret over vores lidt berusede adfærd, hvilket gjorde aftenen rigtig hyggelig og på ingen måde akavet.
Tak fordi du skabte en skøn stemning blandt alt det frække udstyr Mie :)

Mvh Johanne Milø 

Dato: 15 august
Af: Johanne Milø 
København
Er vågnet op efter et brag af en fest! Alle pigerne, inkl. undertegnede, var helt vildt begejstret for Kit. Hun var super sød og sjov at have på besøg, og der var rigtig mange piger der fik udvidet deres horisonter (og indskrænket deres konto). Kit satte prikken over i'et til min fødselsdagsfest! Glæder mig allerede til næste gang jeg har tænkt mig at holde en stor fest igen! Den succes kan sagtens gentages flere gange! :)
Kit = Anbefales!!!!!!
Mvh Fødselaren Dorthea 

Dato: 07 august
Af: Dorthea 
Foldbakvej 68
Leyla har lige forladt os - en skam, hun burde være blevet her hele natten.
Du er bare en fantastisk kvinde, der kan dine dildoer på fingerne. Ligesom ved sidste party.
Åben og ærlig!

Vi glæder os til at se dig igen - forhåbentlig snart og med flere nye produkter.

Marie, Stefanie, Nickie, Liv og Kristina. 

Dato: 30 juli
Af: Marie 
Nørre Åby
Hej Mie! Tusind tak for en hyggelig aften med masser af godt og spændende legetøj. Vi var en lille flok, men du formåede at skabe en god stemning og sætte gang i vores aften. Derudover var du nem og behagelig at høre på, og kom med gode tips, div. fif og gode historier.
Det gør vi helt sikkert snart igen.

Mvh Lise 

Dato: 18 juli
Af: Lise Fuglsang 
Køge
Vi havde en super skøn aften. Med gode grin og fri stemning.
Vi vil fortsat holde tøseaften/didoparty ca hver halve år.

Kan varmt anbefale disse arrangementer :-) 

Dato: 06 juli
Af: Henriette 
Hørsholm
Synes bestemt det var en underholdende og interessant aften til vores Tøseaften/dildoparty. Vi er allerede gået i gang med at finde en dato til næste fest af samme slags. 

Dato: 04 juli
Af: Masja Bay Pedersen 
Hovedgaden 15, 1 tv.
Vi havde en rigtig hyggelig aften... :) Der var lidt for enhver smag..
Det gør vi helt sikkert igen en anden gang... 

Dato: 14 juni
Af: Karina Mathiesen 
Hej :D 
- Takker for et rigtig godt party, syntes det var rigtig godt og helt sikkert noget jeg vil gøre igen!!! 
Mig og mine veninder havde det rigtig sjovt, det var meningen med at jeg holdte det :D