DATAPOLITIK VEDR. PARTY BOOKING

I nedestående finder du vores retningslinjer angående beskyttelse af dine personlige data, når du booker party hos livet-er-godt.dk.

Dataansvarlig for livet-er-godt.dk:

Direktør Hanne Buggild
Gammel Køge Landevej 714
2660 Brøndby strand
CVR: 2788 7155 (livet-er-godt)

Kontakt os HER

For at du kan indgå aftale om booking af dildoparty med livet-er-godt.dk, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, postnummer, by, telefonnr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, som du selv oplyser ved placering af bookingen, med det formål, at kunne levere ydelsen til dig.

For at vi kan effektuere din booking er vi nødt til at dele dine oplysninger de betroede medarbejdere hos livet-er-godt herunder den sælger, der kommer ud til dig

Vi har udelukkende de personoplysninger som du giver os.

Personoplysninger lagres på servere i Danmark.

Vi opbevarer dine persondata indtil dit party er afholdt og deltagernes varer er afsendt.

Som kunde hos livet-er-godt.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og kan til enhver tid slette din registrering.

Du har også ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelser i forbindelse med dette, rettes til Livet-er-godt via DETTE LINK

Livet-er-godt garanterer, at alle lagrede personlige oplysninger om registrerede brugere behandles fortroligt og kun bruges til afvikling af ydelsen. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet af tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Du har ret til at indgive en klage til datatilsynet hvis du er utilfreds med den måde vi behandler dine personoplysninger på, du finder datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk