Et Wellness & Vibrations Party hyggelig wellness  efterfulgt af dildoparty der nok skal sætte gang i vibrationerne.

  Pris kun 500 kr. i alt -  hvis i er mellem 6 og 20 piger

  Det er perfekt underholdning til en hygge med veninderne, fødselsdag eller polterabend uanset hvor i landet I bor.

  I får ca. 3 timers underholdning. Alle deltager i arrangementet og får lov til at prøve alle produkterne og alle vibrationerne på næsen. Bruden/fødselsaren/værtinden får lov ti at vælge dufte og får enten en Face Cream eller en Body Oil med valgfri duft med hjem. 

  Sådan foregår arrangementet rent praktisk: Ambassadøren ankommer til aftalt tidspunkt og har alt med der skal bruges. Der skal dog være adgang til vand. Arrangementet er delt op i 3, med 2 korte pauser undervejs. Vores Ambassadører elsker at forkæle jer og fortælle sjove historier. De er klar til at give jer en god oplevelse. I får alle sammen lækker forkælelse med fodbad, så I alle bliver afslappede mens I alle prøver produkterne fra Copenhagen Cream. Efter en pause vil Ambassadøren sætte gang i festen med dildoparty, hvor I  får lov til at prøve vibrationerne på næsen. Mens hun fortællerom produkterne og krydrer med sjove historier undervejs. 

  Pris: Minimumspris 500 kr. som dækker ca. 3 timers lækker wellness og dildoparty ved minimum 6 deltagere. Med mulighed for at tilkøbe ekstra forkælelse til minimum 250 kr.

  Deltagerantal: Minimum 4 og max. 20 personer. Hvis I har specielle ønsker til jeres Wellness & Vibrations party eller er I flere end 20 personer, snakker vi om det og kan ofte finde en løsning. Hvis i er færre end 6 personer, så koster det 200 kr. ekstra.