Et Wellness & Vibrations Party hyggelig wellness  efterfulgt af dildoparty der nok skal sætte gang i vibrationerne.

  Pris kun 500 kr. i alt -  hvis i er mellem 6 og 20 piger.

  Vi kører i hele landet. Og al kørsel er gratis. Der kan dog komme betaling på kørsel, hvis ambassadøren skal køre ekstraordinært langt.

  Det er perfekt underholdning til en hygge med veninderne, fødselsdag eller polterabend uanset hvor i landet I bor.

  I får ca. 3 timers underholdning. Alle deltager i arrangementet og får lov til at prøve alle produkterne og alle vibrationerne på næsen. Bruden/fødselsaren/værtinden får lov ti at vælge dufte og får enten en Face Cream eller en Body Oil med valgfri duft med hjem. 

  Sådan foregår arrangementet rent praktisk: Ambassadøren ankommer til aftalt tidspunkt og har alt med der skal bruges. Der skal dog være adgang til vand. Arrangementet er delt op i 3, med 2 korte pauser undervejs. Vores Ambassadører elsker at forkæle jer og fortælle sjove historier. De er klar til at give jer en god oplevelse. I får alle sammen lækker forkælelse med fodbad, så I alle bliver afslappede mens I alle prøver produkterne fra Copenhagen Cream. Efter en pause vil Ambassadøren sætte gang i festen med dildoparty, hvor I  får lov til at prøve vibrationerne på næsen. Mens hun fortællerom produkterne og krydrer med sjove historier undervejs. 

  Pris: Minimumspris 500 kr. som dækker ca. 3 timers lækker wellness og dildoparty ved minimum 6 deltagere. Med mulighed for at tilkøbe ekstra forkælelse til minimum 250 kr.

  Deltagerantal: Minimum 4 og max. 20 personer. Hvis I har specielle ønsker til jeres Wellness & Vibrations party eller er I flere end 20 personer, snakker vi om det og kan ofte finde en løsning. Hvis i er færre end 6 personer, så koster det 200 kr. ekstra.