firma info

Livet-er-godt dækker hele landet da vi har sælgere både øst og vest for Storebælt

Livet Er Godt blev startet i 2003, og vi har derfor stor succes med og erfaring i at afholde alle former for dildoparties.
Vi nyder at komme ud til de forskellige arrangementer, uanset om det er pigeaftener, polterabends, mandeaftener, paraftener, på værtshuse og diskoteker m.fl.

Vi går meget op i at vores sælgere er helt almindelige piger, som brænder for at komme ud og vise legetøjet frem og fortælle.

Alle sælgerne har selvfølgelig fået en grundig oplæring i forvejen, så de er godt rustet til at give jer en god party oplevelse.

Livet-er-godt har også et særdeles velfungerende internt netværk, hvor vi deler erfaringer og tips med hinanden.

Vi har altid rigtig mange sjove, frække og oplysende historier at fortælle om de enkelte produkter. Også selvom vi ikke nødvendigvis har prøvet hver enkelt ting selv.

Livet-er-godts mission er at:

 • Nedbryde tabuer

Vi oplever stadig at der kan være skam forbundet med at bruge sexlegetøj til at tilfredsstille ens behov og lyster. Vi gør derfor meget ud af at fortælle at det er helt okay at bruge legetøj både alene og sammen med en partner.

 • Guide og vejlede

Ude til party vil sælgeren altid fortælle om de produkter hun har i kufferten. Og svarer på de spørgsmål som deltagerne har. Hun vejleder også i hvilke produkter der er gode til nybegynderen eller den erfarne, samt til par. Hun vil også rådgive og vejlede i forhold til meget kraft der er i de forskellige vibratorerne, så deltagerne kan vælge den eller de vibratorer der er rigtige for vedkommende.

 • Give en sjov og underholdende oplevelse

Sælgeren vil fortælle frække, sjove og underholdende historier om de produkter hun har med i kufferten. Hun fanger selvfølgelig også deltagernes snak og kan lave fis ud fra det der bliver snakket om. Hun kan også fortælle historier fra tidligere parties, naturligvis i anonymiseret form.

Livet-er-godt er meget miljøbevidste. Vi får fremstillet vores egne varer og olier i Danmark. De har alle varedeklaration på og indeholder ikke parabener, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Vores legetøj er også uden ftalater. Vi arbejder desuden på at få byttet så mange af vores batteridrevne vibratorer ud med vibratorer som kan lades op.
  Hej jeg hedder Hanne...

   

  Jeg har mange års erfaring i at tale om sex og samliv, da jeg siden 2003 har været indehaver af livet-er-godt, som gennem årene har hjulpet mange tusinde mænd og kvinder med at komme i kontakt med deres indre tiger og få et tilfredsstillende liv, hvor det seksuelle også fungerer.

  Min mission er at gøre op med gamle tabuer og skabe forståelse for at god sex er vigtigt, både for den mentale og den fysiske sundhed. Det kan være nødvendigt at gå under  bæltestedet, for at få hjernen med og på den måde tage hånd om det hele menneske! 

  Læs mere på hannebuggild.dk

  Livet-er-godt er meget miljøbevidste. 
  Vi får fremstillet vore egne cremer og olier i Danmark, de er alle med varedeklaration men
  uden parabener, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler Vores legetøj er selvfølgelig også uden ftalater

  Firma Info: Livet-er-godt, v/Hanne Buggild, Alliancevej 16, 4 th, 2450 København SV
  Telefon 24 22 65 26, mail: kontakt@livet-er-godt.dk cvr nr 27887155
   
  livet-er-godt.dk     dildoparty-4you.dk     dildoparty-experten.dk    pigeparty.dk
  VORES TELEFON 24 22 65 26 ER ÅBEN ALLE UGENS DAGE MELLEM KL. 9-21
  VI ANBEFALER BOOKING VIA SMS - SKRIV DATO OG BY, SÅ SVARER VI MEGET HURTIGT OM VI KAN DEN DAG