Wellness & Dildoparty

Her har vi samlet alt hvad du skal vide hvis du har lyst til en helt unik oplevelse!
Wellness & Vibrations - Vores sidste nye partytype hvor du får en skøn wellness oplevelse efterfulgt af et dildoparty,
der nok skal sætte gang i vibrationerne...

Mere info er på vej.... 

Til et Wellness & Vibrations Party kommer der til at ske mange forskellige ting. Du skal sætte god tid af til arrangementet. Minimum 2½ time og gerne 3 timer!
Vi starter altid ud med lidt lækker wellness til alle deltagerne.

Et skønt afslappende fodbad, med badeolie eller duftende æteriske olier, der stimulerer trætte og ømme fødder. Air Diffuseren bliver tændt og skaber en dejlig atmosfære med de flotte farveskift. Så er det tid til dejlig nakkemassage til de ømme muskler, og mulighed for at prøve mange forskellige lækre produkter til fødder og kropspleje. Så kommer I hurtigt i den rette stemning til næste step i forløbet...

Efter det afslappende fodbad er det tid til at lege lidt med dufte og hvordan man blander sig egen ansigtscreme, body oil eller din helt egen personlige glidecreme! Hvad siger du til at glidecreme med smag af Pinacolada?

Og derefter er det tid til alt det med VIBRATIONERNE... Så skal der kigges på sexlegetøj og en masse andre sjove ting der nok skal få jer til at grine og have det sjovt samtidig med at I også lærer om produkterne. 

Hvis I booker arrangementet i forbindelse med en polterabend eller fødselsdag, vil bruden/fødselaren være i fokus hvis I ønsker det.

Pris kun 400 kr i alt ved mellem 6 og 20 deltagere.

Hvis I er flere eller færre vil det koste et lille ekstra gebyr som aftales på forhånd.