Det bedste fra to verdener

Her har vi samlet alt hvad du skal vide hvis du har lyst til en helt unik oplevelse!
Wellness & Vibrations - Vores sidste nye partytype hvor du får en skøn wellness oplevelse efterfulgt af et dildoparty, der nok skal sætte gang i vibrationerne...

Til et Wellness & Vibrations Party kommer der til at ske mange forskellige ting.
Du skal sætte god tid af til arrangementet. Minimum 2½ time og gerne 3 timer!
Vi starter altid ud med lidt lækker wellness til alle deltagerne.
Det er ikke nødvendigt at tage sin makeup af til vores arrangementer.

Hvis du vil booke kan du bruge formularen her på siden eller ringe eller sende SMS til 24 22 65 26

Pris kun 500 kr i alt ved mellem 6 og 20 deltagere.

Hvis I er flere eller færre vil det koste et lille ekstra gebyr som aftales på forhånd.

Vi starter med et skønt afslappende fodbad, med badeolie eller duftende æteriske olier, der stimulerer trætte og ømme fødder. Air Diffuseren bliver tændt og skaber en dejlig atmosfære med de flotte farveskift. Så er det tid til dejlig nakkemassage til de ømme muskler, og mulighed for at prøve mange forskellige lækre produkter til fødder og kropspleje. Så kommer I hurtigt i den rette stemning til næste step i forløbet...

Efter det afslappende fodbad er det tid til at lege lidt med dufte og hvordan man blander sig egen ansigtscreme, body oil eller din helt egen personlige glidecreme! Hvad siger du til at glidecreme med smag af Pinacolada?

Og derefter er det tid til alt det med VIBRATIONERNE... Så skal der kigges på sexlegetøj og en masse andre sjove ting der nok skal få jer til at grine og have det sjovt samtidig med at I også lærer om produkterne. 

Hvis I booker arrangementet i forbindelse med en polterabend eller fødselsdag, vil bruden/fødselaren være i fokus hvis I ønsker det.

I forbindelse med polterabend eller fødselsdag kan I tilkøbe en forkælelsespakke til jeres brud eller fødselar. I kan også tilkøbe et dobbelt op gavekort på 100-300 kr. som ambassadøren på dagen fordobler. Så jeres brud/fødselar har op til 600 kr at  handle produkter for.

Forkælelsespakken til bruden eller fødselaren koster 250 kr. Og indeholder rosenblade i fodbadet, hun får også lov til at få både foot scrub og foot cream på fødderne, så hendes fødder bliver ekstra bløde. Derudover får hun 1 bath Oil, 1 body oil og en face cream med valgfri æterisk olie i med hjem.