Inden du booker:

Du skal vælge hvilket tidspunkt du ønsker dit dildoparty skal starte. Typisk vil et party vare ca. 2 timer. Dog kan parties vare længere end 2 timer, hvis der bliver stillet mange spørgsmål eller der er meget interesse i de ting ambassadøren har med. Hvis I ønsker at party der kun må vare mindre end 1 ½ time koster det 300 kr.

Vi kører i hele landet. Og al kørsel er gratis. Der kan dog komme betaling på kørsel, hvis ambassadøren skal køre ekstraordinært langt.

VIGTIGT! Har du ikke hørt fra en sælger senest 24 timer inden du skal afholde dit dildoparty skal du kontakte os på 24226526 så vi undgår misforståelser. Der er forskellige typer dildoparty I kan booke.

Det er en god ide at invitere gæsterne til ca. 30 minutter før ambassadøren kommer.

En pigeaften er gratis når I er minimum 6 piger som alle, senest 24 før partyet skal starte, ved at I skal afholde dildoparty.

Et polterabend er super hyggelig og god underholdning. Polterabend koster 300 kr.

Et surpriseparty er når en eller flere deltagere ikke ved at der skal afholdes dildoparty. Et surpriseparty koster 300 kr.

Booker I dildoparty til en venneaften hvor der både mænd og kvinder til stede som ikke er par, skal I booke et M/K party, som koster 300 kr.

Er I minimum 4 par, kan I booke en gratis paraften. Er I færre end 4 par, koster partyet 300 kr.

Skal mændene kigge på sexlegetøj alene, kan de booke et dildoparty for mænd, det koster 300 kr. Der er vil være fokus på legetøj til mændene og som de kan bruge sammen som par.

Skal det være ekstra fis og løjer, kan i booke et Gok og Gadgetparty, det koster 2000 kr. Der er vil være 6 frække konkurrencer med fine præmier.

OBS! Hvis du ønsker dit dildoparty skal vare mindre end 1½ time så koster det 200 kr. ekstra.

Skal I afholde et event på et værtshus, cafe eller på et diskotek er minimumsprisen 500 kr. Ring gerne til Hanne på 24226526 og få en snak og et tilbud.

Har du specielle ønsker til dit arrangement, så skriv det i bookingformularen, send en sms eller ring til Hanne på 24226526. Det kan være produkter I har hørt om, har haft party før og gerne vil have den samme sælger ud eller en anden sælger ud.

Vi har INGEN købetvang til vores dildoparties. Hvis ingen ønsker at købe noget, så går ambassadøren igen uden sure miner og det koster ingenting. Skulle nogen blive fristet og købe noget, er det selvfølgelig muligt.

Alle vores dildoparty ambassadører er grundigt oplært og ved en masse om alt det spændende sexlegetøj der findes på markedet. De kan også en masse sjove/frække/lærerige historier, så der er garanti for en sjov aften. Vores ambassadører er almindelige piger, der bruger et pænt sprog, som henvender sig til alle. Vi har ambassadører som er unge og nogle som er mere modne. Så vi kan altid tinde en der matcher jeres ønsker.

Produkterne er i virkelig god kvalitet. Vi bruger meget tid på at udvælge de bedste og mest holdbare produkter, så når du køber et produkt gennem os, er du garanteret at det kan holde til at blive brugt i lang tid. Der er selvfølgelig også altid garanti på de varer du køber.

Vores sortiment er bredt og består af mange forskellige mærker. Der er legetøj til singlepigen, til parrene og til singlefyren. Priserne varierer, så der er legetøj både i den billigere prisklasse og til de lidt mere kræsne kunder som ønsker mærkevarer.

Vi har vores helt egen serie cremer og olier til intimbrug! Disse produkter er helt uden parabener og andre skadelige stoffer. De er alle produceret i Danmark og sælges kun gennem os. Mange af de cremer man ellers kan købe, indeholder både parabener og tilsætningsstoffer.

Når du booker dit dildoparty hos os, er du garanteret at der ikke er nogen skjulte gebyrer. Mange firmaer opkræver f.eks. et gebyr hvis man på selve aftenen ikke er det antal deltagere man opgav da man bookede. Det gør vi ikke!

Du binder dig ikke til noget! Hos os kan du til enhver tid annullere/ændre din booking uden at det koster dig noget som helst. Også selvom du måske er nødt til at aflyse få timer inden dit dildoparty var planlagt til at starte. Hvis I aflyser på dagen og ambassadøren er kørt hjemmefra koster det dog 300 kr. at aflyse.

Under party:

I kommer til at se, røre, føle og ovenikøbet smage på produkterne. Vores meget populære lystcreme og vores stimulerende intimolier kan endda afprøves direkte på kroppen, så I kan mærke effekten…

Vi stiller ingen særlige krav til plads og faciliteter, ambassadøren behøver ikke noget separat bord til at stille produkterne op på.

Det er selvfølgelig i orden at I har fået lidt at drikke og er kommet i godt humør. Og får lidt at drikke undervejs. Lette anretninger og snacks er selvfølgelig også helt i orden.

Dog har ambassadøren ALTID ret til at forlade et party hvis deltagerne er svært berusede eller udviser grænseoverskridende adfærd!

I bedes være hensynsfulde med rygning, da produkterne skal med videre ud til andre parties, hvor deltagerne måske ikke ryger.

I må gerne fotografere og filme under et party. Ambassadøren må under ingen omstændigheder fotograferes eller filmes.

I får produkterne sendt rundt, så i kan mærke vibrationerne på næsen.

Alle varer købt til dildoparty, betales på dagen med mobile pay, kontanter eller med Viabill.

Som værtinde/vært har du mulighed for at få en bonusgave. Når der bliver solgt for mere end 3000 kr. til dit party får du 200 kr. i bonus som du kan vælge en ekstra ting for. Du kan vælge frit mellem alle vores spændende produkter.

Vores ambassadører gør altid deres yderste for at give jer en god oplevelse! Ambassadøren kommer med godt humør og er klar til at underholde, så hvis I selv er i godt humør og sørger for god feedback på historier og ikke er bange for at stille spørgsmål, så skal det nok blive en uforglemmelig aften!

Efter party:

Medmindre andet er aftalt med ambassadøren, vil hele ordren blive sendt samlet til værtinden (eller en anden, hvis det ønskes)

Det er muligt at få gratis forsendelse.

Hvis mindst 3 piger købet noget og vi må lægge alle varerne i en samlet pakke, altså uden at pakke hver enkelt piges varer ind for sig selv. Så betaler vi portoen

I enkelte tilfælde kan det også aftales at bestillingerne sendes til flere forskellige adresser.

Der vil så skulle betales porto for hver enkelt forsendelsesadresse. (39 kr til dækning af porto tillægges hver bestilling).

Vi pakker varerne hurtigst muligt og sender uden omdeling. Du får en SMS fra Post Nord med info om afhentnings sted.

Hurtig levering og altid mulighed for at få gratis forsendelse, I har oftest varerne inden weekenden og hvis blot 3 piger har købt noget, kan I vælge at få varerne sendt helt gratis til værtinden.

Vi leverer naturligvis også altid i diskret emballage.

Alle henvendelser efter et dildoparty skal altid ske direkte til Livet Er Godt på 24226526 og IKKE til ambassadøren.

Returrettigheder læs mere her